top of page

Over DCVS

Van droom naar realiteit...

DCVS biedt haar klanten een inkoopplatform aan waarbij de kortingen bedongen door de samenwerking met diverse leveranciers gaan naar de klant. Na een akkoord op de opdrachtbevestiging koppelt DCVS haar klanten rechtsreeks met de leveranciers zonder tussenkomst van tussenpartijen waardoor prijzen altijd transparant en inzichtelijk zijn.

Daarnaast heeft DCVS een uitgebreid netwerk in Spanje waarbij klanten worden begeleid met de aankoop van vastgoed. Andalucia staat daarbij als locatie centraal vanwege de 20 jaar aan ervaring in deze regio.

Neem contact op als dit U ook interesseert

White Kitchen
Diensten en Producten
dcvs_marker.png
Wandbekleding
Wandbekleding

Warme en natuurlijke uitstraling: Samen met Decolegno biedt DCVS de mogelijkheid om uw muur te bekleden met de veelzijdige wandbekleding voor een warme en authentieke uitstraling.

press to zoom
Haarden
Haarden

In samenwerking met Faber. Inbouwhaarden zijn een statement op zich. Onder andere vanwege het schitterende vuurbeeld en dankzij de prachtige afwerking, met levensechte houtblokken of moderne steensoorten. Ze zijn verkrijgbaar in een verrassend aantal uitvoeringen, afmetingen en afwerkingen. Zo past er altijd een haard bij je interieur.

press to zoom
Keuken apparatuur
Keuken apparatuur

Bent u op zoek naar betaalbare keukenapparatuur van hoge kwaliteit en fraai design? Dankzij onze partnerschap met een van de grootste keuken groothandels zijn wij in staat om voordelig A-merken te leveren

press to zoom
Vloeren
Vloeren

Of u nu gecharmeerd bent van keramiek, hout, gietvloeren of PVC. Door mijn direct geselecteerde partners heb ik toegang tot de marktleiders uit ieder domein. Simpel en Direct zonder extra schakels.

press to zoom
Maatwerk kasten
Maatwerk kasten

De inrichting, gebruik en uitstraling van een kast is voor iedereen anders en dus uniek. Verrassende designkasten gemaakt naar uw wens en gebruik.

press to zoom
Badkamers
Badkamers

DCVS levert voor badkamers: - Design - Sanitair - Tegels

press to zoom
Keukens
Keukens

DCVS levert voor Keukens: - Design - Apparatuur - Bladen Alles volgens de laatste trends

press to zoom
(Glazen) Deuren & Puien
(Glazen) Deuren & Puien

Een (Stalen/Aluminium) deur en/of pui geeft een ruimte een bijzondere uitstraling. DCVS heeft directe inkoop mogelijkheden.

press to zoom
debby_conejo_qr.png
bottom of page